Sanger i CAMERATA

Som fast sanger i Camerata venter der et væld af unikke musikalske og kulturelle oplevelser. Vi synger ca. 10 a capella koncerter og 5-10 projektkoncerter om året, hvoraf Händels Messias i Holmens kirke i december måned er en fast, tilbagevendende tradition. Vi turnerer også i udlandet og indspiller CD’er. Læs mere om os her på siderne.

Camerata er et professionelt arbejdende amatørkor, og vi har et højt ambitionsniveau. Som fast sanger forpligter man sig til at deltage i korets prøver og aktiviteter. Prøver afholdes fast tirsdag aften 19-22, og koncerter foregår om aftenen og i weekenden.

Vores assistenter deltager, når det faste ensemble udvides i forbindelse med større orkesterprojekter som eksempelvis Händels Messias, Bachs Mathæuspassionen og Mozarts Requiem. Vores assistenter hjælper os også, når faste sangere har orlov.

Optagelsesprøven

Camerata synger et bredt repertoire, men grundlæggende stræber vi efter den lyriske, nordiske korklang. Og vores prøver foregår i en koncentreret og venlig atmosfære med et højt indstuderingstempo.

Optagelsesprøven afholdes i samme ånd og med samme formål. Til optagelsesprøven vil du møde en del af korets bestyrelse samt korets dirigent. Dirigenten vil gennemgå et par stemmeøvelser med dig for at vurdere din ambitus, din stemmekvalitet og din musikalske intuition.

Derudover skal du synge en sang fra bladet (prima vista) og en sang, som du har forberedt hjemmefra /husk ekstra noder til pianist).

Endelig vil tre sangere fra koret synge en firestemmig sats sammen med dig.

Det vigtigst du skal huske er - at slappe af, forbered en sang og nyd musikken.

Ny sanger

Kammerkoret Camerata søger for tiden en tenor til optagelse i koret.

Vi er altid interesserede i at høre dygtige sangere inden for alle stemmegrupper, så selvom der ikke er en ledig plads i det faste kor til din stemmetype, kan du altid søge at blive optaget på vores assistentliste.

Som sanger i Camerata venter der et væld af unikke musikalske og kulturelle oplevelser. Vi synger ca. 10 a capella koncerter og 5-10 projektkoncerter om året, hvoraf Händels Messias i Holmens kirke i december måned er en fast, tilbagevendende tradition. Vi turnerer også i ind og udland og indspiller CD’er.
‍Camerata er et professionelt arbejdende amatørkor, og vi har et højt ambitionsniveau. Som fast sanger forpligter man sig til at deltage i korets prøver og aktiviteter. Prøver afholdes fast tirsdag aften 19-22, og koncerter foregår om aftenen og i weekenden.  

Tak, vi har modtaget din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.
Hov, noget gik galt. Prøv igen.